Skip to: site menu |section menu | main content


HELMINIKON


IT tjenester til lokalmiljøet
 


Nyheter

CMS Made Simple 1.11.5 Puerto Ayora fix


Utviklingsteamet i CMS Made Simple er stolte av å kunngjøre at CMS Made Simple 1.11.5 versjonen av CMS Made Simple er klar for nedlasting 23.03.2013.

OBS! Som vanlig... LES UTGIVELSE NOTATET FØR DU FORSØKER OPPGRADERING!
Kategori: Generelt
23. mars 2013
Kunngjøring CMSMS 1.11.5 - Puerto Ayora
--------------------------------------

Hilsener alle sammen, vi håper du har en flott vår. Det har gått en stund siden vi har hatt en vedlikeholds utgave av CMSMS, mest på grunn av kompleksiteten i noen av problemene og generell tid tilgjengelig. Det tok oss en stund å få dette ut av døren, men vi er veldig stolte av det.

Blant feilrettingene for denne versjonen er en endring i atferden til globalt innhold Blocks. Fra 1.11.5 og framover, kan navnet på GCBs bare inneholde alfanumeriske tegn og understrek. Dette er fordi Smarty behandler noen spesielle tegn (spesielt ":") annerledes i sin parsing mekanisme. Av samme grunn har ThemeManager blitt endret til å bruke "/ /" som skilletegn mellom temanavn og malen eller stilsett navn når du importerer en XML tema.

I tillegg, noen av de merkbare problemer som er løst i 1.11.5 er:
a: Et problem med hensyn til aliaser og seksjon header sider
b: En plagsomt, vanskelig å spikre ned problem med modul oppgraderinger ved oppgradering fra CMSMS 1.10.x
c: Problemer med feilrapportering ved behandling av Smarty maler.
d: Den tidligere utgitte MenuManager fix for bufrede menymaler
e: Reparasjoner av nyheter og søk modulene.

For en mer presis liste, se doc / changelog.txt fil i fordelingen.

Denne utgivelsen løser ikke hver feilrapport innmeldt i vår feilrapportering programvare, men vi føler det løser de fleste av problemene som ble introdusert i 1.11.x serien og alle problemene som vil påvirke en stor del av brukerne.

Vi oppfordrer deg til å oppgradere dine nettsteder til CMSMS 1.11.5 så snart som mulig (alltid sikre at du har en backup først). Per dags dato, de eneste støttede versjoner av CMSMS er 1.11.4 og 1.11.5

Mange takk til medlemmer av Dev teamet som fant og rapporterte problemer, testet utgivelsen, oppdaterte oversettelser, og godkjente utgivelsen.


 

Sist oppdatert 07.11.2017