Skip to: site menu |section menu | main content


HELMINIKON


IT tjenester til lokalmiljøet
 


Nyheter

CMSMS 1.11.8 - Fioreana


Denne utgivelsen bringer noen mindre funksjoner, noen ytelsesforbedringer, dokumentasjons forbedringer, en Smarty oppgradering, og en rekke feilrettinger (inkludert et mindre sikkerhetsproblem).
Kategori: Generelt
09. september 2013
(9 september 2013 av mr101010 )

Det er mange grunner til å utstede en ny utgivelse i 1.x-serien. Mens CMSMS 2.0 fortsatt er i heavy- og aktiv -utvikling, er den fortsatt ikke klar for en betaversjon, og vil ikke være klar for dette på enda et par måneder. I tillegg, siden mange forbedringer og feilrettinger er forpliktet til 1.11.x-serien, så er det fornuftig å slippe denne oppdateringen.

News modulen har fått en ny dropdown egendefinert felt type. Dette forbedrer fleksibilitet av News-modulen, slik at en kan sette opp en rekke dropdown felter, som redaktører (eller frontend artikkel sendere) kan velge mellom når de legger til eller redigerer Nyhetsartikler.

Vi har lagt til en ny kjerne hendelse, 'TemplatePreFetch', som kalles før en mal er hentet fra databasen og er nyttig for moduler som CmsTouch som kan tillate mal veksling eller for moduler lik TemplateExternalizer, som tillater redigering av maler på filsystemet i stedet for i CMSMS admin-grensesnittet.

Søk-modulen har fått noen forbedringer og optimaliseringer. Det er nå mulig å hindre at individuelle sidemal innholdsblokker blir indeksert. I tillegg har vi fjernet noe ikke-fungerende kode med det resultat at sidemaler og GCB-er ikke lenger blir indeksert. Dette bør forbedre ytelsen litt i admingrensesnittet, og når du gjør søk.

Vi har gjort en god del arbeid med å optimalisere sidelasting, spesielt i listcontent og editcontent områder, og overalt hvor en side vises. Dette bør være en stor forbedring for de brukerne som administrere nettsteder med flere hundre innholdssider. I tillegg har route håndteringskoden blitt optimalisert, som skal forbedre ytelsen på frontend for større nettsteder eller nettsteder med mange tilpassede urler.

Blant andre feilrettinger, har vi forbedret måten modulene er lastet på, som skal løse problemer med å laste moduler med avhengigheter. Nå, når en modul med avhengigheter blir lastet, vil dens avhengigheter bli lastet først.

I tillegg har Smarty blitt oppgradert til den nyeste versjonen (v3.14). Denne utgivelsen løser noen obskure -men viktige- utfordringer for våre avanserte brukere.

Eksempel htaccess.txt file som distribueres med CMSMS har blitt forbedret og bedre dokumentert. Du oppfordres til å lese og forstå denne filen før du implementerer den.

Generelt gir denne utgivelsen litt for alle. Den legger til noen nyttige funksjoner, løser noen viktige problemer, og gjør din favoritt, fleksible content management system bare så mye raskere, bedre, sikrere og enda sterkere.
Oppgrader og nyt!


©Copyright 2013 av CMSMS™ og innleggs forfatteren(e). Alle rettigheter reservert. Oversatt av René Helminsen.

 

Sist oppdatert 07.11.2017